1 Velg projektormerke
2Velg projektormerke eller delenummer
Åpne Lampefinner

Ansvarsfraskrivelse

Hotlamps strekker seg innenfor rimelighetens grenser for å sikre at informasjonen som vises på denne siden er nøyaktig og oppdatert. Imidlertid oppstår det feil og mangler, og brukeren bør ikke ta nøyaktigheten av informasjonen for gitt, og bør sjekke direkte med Hotlamps. Intet av materialet på denne siden skal antas å være en erklæring eller fremstilling av faktum. Alle bilder er kun ment for visningsformål, da produkter er underlagt designendringer fra tid til annen.

Hotlamps har ingen kontroll over bruken som informasjonen kan tilordnes av brukeren, og skal følgelig ikke holdes ansvarlig for eventuelt tap av fortjeneste eller kontrakter eller andre indirekte eller tilfeldige tap eller skader som oppstår som følge av eller i forbindelse med bruk av slik informasjon.

De lovfestede rettigheter gjeldende en kunde som gjør forretninger med Hotlamps som en kunde, skal forbli upåvirket.

Hypertekstlenker

Hotlamps kan ikke og har ikke gjennomgått alle sider knyttet til denne siden og skal ikke holdes ansvarlig for innholdet deres. Brukere besøker andre sider på egen risiko og bruker slike sider i henhold til vilkår og betingelser for bruk på slike sider.

Denne nettsiden bruker cookies
Ved å bruke denne nettsiden eller lukke denne meldinger, godtar du vårCookies-merknad.