1 Velg projektormerke
2Velg projektormerke eller delenummer
Åpne Lampefinner

Lampetyper

Hos Hotlamps selger vi kun originale lamper – vi selger ikke kopier.

Det finnes tre ulike produktkategorier på markedet: OEM-lamper (Original Manufacturer), Genuine Original-lamper og kompatible lamper (også kjent som replikaer eller falske lamper).

OEM-lamper

Dette er produkter som leveres av den originale produsenten av projektoren og vil være akkurat den samme som lampen i projektorenheten da den først ankom. De utvikles med en høy standard og Hotlamps selger originale lamper for alle de store projektorprodusentene.

Et økende antall merker deler nå projektorproduksjonskostnader (eller viderefører produksjonen sin fullstendig) og lamper er intet unntak. Noen ganger kan én sentralt produsert lampe bli ommerket til å passe 6 eller flere ulike merker/modeller av projektorer. Ved å bruke lampevalgverktøyet vår ovenfor vil du enkelt kunne velge riktig lampe til riktig projektor.

Genuine Original-lamper - GO Lamps

For en god del år siden bestemte produsentene av originale lamper (pærer) seg for å møysommelig plukke ut 2 eller 3 bedrifter på verdensbasis som ville klare å masseprodusere originale kvalitetsmoduler utstyrt med den originale lampen (pæren) inni. Dette sikret at ytelsen ikke ble påvirket og bidro med å forbedre forsyningskjeden i markedet og samtidig motvirke trusselen om billigere kopiprodukter.

På lik linje med Kingston-minne til PC-en din eller ScanDisk-minnekort til digitalkameraet ditt - de er et Genuine Original-høykvalitetsalternativ som ikke er svekket på kvaliteten og som samtidig vil fungere sømløst med maskinen din. Grunnet en mye kortere transportrute til markedet, er disse lampene som oftest 25 % til 35 % mer kostnadseffektive enn OEM-produkter, og allikevel opprettholdes de høye kvalitetsnivåene.

Vårt GO Lamps-sortiment er godkjent av verdens ledende lampe- og pæreprodusenter Philips, OSRAM, Ushio og Phoenix. Utvalget har gått i gjennom strenge kvalitetskontroller som inkluderer: Beam Performance, Ignition, Voltage, Appearance, Connections og Runtime. Alle lamper er produsert i samsvar med ISO14001-standarder. Hver Genuine Original-lampe er skreddersydd utformet for å sikre høye ytelsesevner og ikke krenke noen immaterielle rettigheter eller opphavsrett.

Vi tilbyr en utrolig 2-årsgaranti mot lampedefekter over hele GO Lamps-utvalget. For mer informasjon om vårt GO Lamps-utvalg, besøk www.go-lamps.com

Kompatible lamper/kopilamper

Kompatible/kopilamper leveres ofte i brune esker uten merker eller produsentens markeringer. Denne mangelen på merker vil ofte tilsi at et ikke-regulert selskap har produsert varene og sjansene er store for at immaterielle rettigheter har blitt krenket.

Forvent ikke å se noen garantier, ei heller kan kvaliteten til produktene garanteres. Ofte produseres ikke produktene med en høy standard, yter dårlig og kan tilknyttes risikoer. Hotlamps godkjenner ikke salg av slike produkter.

Hvordan avsløre kopilamper og farene forbundet med dem

Hold utkikk etter ord som:-

 • Copy/Kopi
 • Compatible/Kompatibel
 • Alternative/Alternativ
 • Equivalent/Ekvivalent
 • Generic/Generisk
 • Bulb only/Kun pære
 • Non-original/Uoriginal
 • Re-lamped/Gjenprodusert

Risikoene ved kompatible/kopilamper inkluderer:

 • Helse og sikkerhet:
  Projektorlamper er utviklet gjennom en svært kompleks design- og produksjonsprosess. Denne prosessen anvender farlige kjemikalier inne i glasset som er under enormt trykk og kan generere betydelige mengder varme. Hvis trykket er for stort kan lampene eksplodere, og er det for lavt vil lyseffekten reduseres sterkt.
 • Ytelse:
  Kvaliteten på en projektorlampe påvirker direkte en projektors evne til å nøyaktig gjenskape farger, lysstyrke og kontrastnivåer. Det er viktig at enhver projektorlampe som brukes er designet for den spesifikke projektoren for å sikre den høyeste bildekvaliteten.
 • Lovlighet:
  I mange tilfeller krenker uoriginale lamper de immaterielle rettighetene til originale produsenter og ved å importere/selge dem kan du holdes ansvarlig for straffeforfølgelse og skadekrav.

Identifisere uoriginale lamper:

 • Pris:
  Hvis prisen på en projektorlampe virker for god til å være sann, så er den sannsynligvis det! Spør om lampen er original og sjekk garantien dens.
 • Kun modul eller pære:
  Så og si hver eneste OEM- og Genuine Original-lampe på markedet kommer levert som en komplett modul. Dette vil si at du kan plassere lampen i projektoren i løpet av sekunder. Hvis du kjøper en pære som er nødt til å monteres i et gammelt projektorlampekabinett, må du forberede deg på å bruke en del tid med skrutrekker for å få lampen på plass. Dette kan ta uhorvelig med tid og garanterer ikke at det endelige produktet innehar den høvelige kvalitetsstandarden. Vennligst merk deg at Sharp tilbyr både lampemoduler og versjoner kun med pære til noen av projektorseriene sine.
 • Beskrivelse:
  Ethvert produkt som har tilskrevet "Kompatibel med" eller som har en generisk beskrivelse slik som "120 watt" kan tyde på at produktet ikke er originalt.

Denne nettsiden bruker cookies
Ved å bruke denne nettsiden eller lukke denne meldinger, godtar du vårCookies-merknad.