1 Velg projektormerke
2Velg projektormerke eller delenummer
Åpne Lampefinner

Om Hotlamps

Vi er Europas største salgsdistributør av reserveprojektorlamper.

Hotlamps er et handelsselskap tilknyttet Maverick, en del av Tech Data-gruppen (NASDAQ: TECD) som hadde en omsetning i regnskapsåret 2013 på i overkant av 150 milliarder, noe som plasserer selskapet som nummer 119 i Fortune 500. I 2012, i Europa alene, sendte Tech Data ut 12 millioner forsendelser bestående av 100 millioner produkter og tilbehør til over 120,000 kunder i mer enn 100 land verden over.

Hos Hotlamps har vi en database av lamper som dekker over 10,000 projektormodeller, og vi distribuerer dem gjennom Europa fra en sentral beliggenhet i Storbritannia. I det usannsynlige tilfellet at vi ikke har lampen du søker i systemet vårt, vil et medlem av spesialist-teamet vårt finne deg en kilde.

I tillegg til den kunnskapsrike kundestøtten tilgjengelig innad de lokale Maverick-teamene, står også et sentralt team av spesialister som kan skilte med kumulative 40 års erfaring på lampemarkedet klare til å hjelpe deg.

Hvis du ser etter andre produkter, slik som projektorer, LFD-skjermer eller tilbehør, vennligst besøk www.techdata.no eller ring dem på 22 89 70 00.

Hva vi gjør

Ethvert merke og modell av projektorlamper noensinne produsert kan fås tak i via Hotlamps, og du kan være trygg på det faktum at vi kun selger til handelskunder og kun leverer lamper av høyeste kvalitet som tilbyr eksepsjonell produktytelse og verdi for pengene. For mer informasjon om produktene vi tilbyr, klikk her.

Miljøpolitikk

Projektorlamper må håndteres med forsiktighet når de monteres og fjernes, og også når de avhendes med. De kan inneholde farlige kjemikalier som er å finne inne i glasset. Kvikksølv er en av disse farlige substansene. Hotlamps føler et sterkt ansvar overfor å sikre at alle brukte projektorlamper avhendes på en miljøvennlig måte, og derfor har vi utviklet en lamperesirkuleringstjeneste for eksklusivt bruk av våre handelskunder.

Siden slutten av 2005 har Hotlamps hatt i drift en gratis resirkuleringstjeneste for kundene sine. Tjenesten innebærer at forhandlere og sluttbrukere kan sende oss sine brukte lamper (i den originale lampeforpakningen), hvorpå vi gledelig vil avhende dem kostnadsfritt i henhold til WEE og miljømessige standarder. Dette programmet har vist seg å være svært vellykket så langt med kunder stadig mer opptatt av riktig avhending av potensielt farlige produkter. Våre handelskunder kan benytte seg av denne gratis tjenesten som et verdiøkende tilbud å ilegge projektorlampesalgene sine.

Hvis du ønsker å returnere brukte lamper til resirkulering, vennligst send dem til:

Tech Data Norge AS
Grenseveien 86
0663 Oslo
Postadresse:
Sentralbord: 22 89 70 00
Logistikk: 22 89 72 50

Hotlamps WEE / EA-produsentregistreringsnummer:
EA-produsentregistreringsnummer:
WEE/AB0047SY

Hotlamps er et registrert medlem av Transform WEEE Compliance Scheme. Dette er godkjent av miljøorganet. Alle produkter vi selger imøtekommer WEEE sine overholdelsesstandarder.

Sosiale medier

Hold deg oppdatert med våre nyheter og tilbud på:

Denne nettsiden bruker cookies
Ved å bruke denne nettsiden eller lukke denne meldinger, godtar du vårCookies-merknad.