1 Velg projektormerke
2Velg projektormerke eller delenummer
Åpne Lampefinner

Returer

For å fortsette med returforespørselen din, vennligst klikk på knappen nedenfor. Forespørselen din vil bli sendt direkte til en av våre administratorer, som vil sikte mot å svare deg innen 24 timer.

Produktreturer


Returrett

Hotlamps bekrefter gledelig at vi tilbyr en eksepsjonell 90-dagers/500-timers garanti på alle lamper og i utvidede perioder der hvor produsentens garanti er lengre; dette gjelder alle merker som viser feil som følge av defekte materialer eller produksjonsfeil. Garantien løper fra faktureringsdato.

Skadet under transport

Brekkasje på lampen eller modulen må rapporteres innen fem arbeidsdager etter mottak for at vi skal kunne heve krav mot transportørene våre. Ethvert krav utenfor denne tidsrammen godtas ikke.

Kunde plasserte feilaktig ordre / behøver ikke lenger

Hvis du har bestilt feil vare eller du ikke lenger behøver lampen, vennligst loggfør en returforespørsel som “Kundeordrefeil" innen 14 dager etter faktureringsdato. Normalt ilegges et lageroppfyllingsgebyr ut fra returkreditten, forutsatt at pakken er uåpnet, i upåklagelig stand og har de originale tetningene intakte.

Defekt produkt/Garantikrav

Hvis det skulle være tilfelle at lampen din ikke virker og at det synes å være en defekt ved enheten, vennligst benytt deg av den vanlige returprosessen for å få sendt lampen tilbake til oss og motta en erstatning.

Feil produkt levert

Vi streber med å sikre at vi leverer deg den riktige lampen, men i det usannsynlige tilfellet at vi har gjort en feil ved ordren din, vennligst loggfør en returforespørsel som "Tech Data-salgsfeil" innen 14 dager etter faktureringsdato. Henvendelsen vil kontrolleres av salgsteamet vårt opp mot din opprinnelige bestilling. Produktet må være uåpnet, i upåklagelig stand og ha de originale tetningene intakt.

N.B. Gjeldende alle returer, vennligst ikke klebre merkelapper eller skriv på originalemballasjen, da dette kan føre til at returen din bli avvist. Pass på å plassere lampen inni ekstra emballasje når du returnerer pakken til oss, og inkluder returnummeret inni.

Denne nettsiden bruker cookies
Ved å bruke denne nettsiden eller lukke denne meldinger, godtar du vårCookies-merknad.